← TOBB ETÜ ANASAYFASI

RadtoETÜ

Türkiye'nin En Dinamik Radyo Kanalı

RadyoETÜ Haber

İşte Diana Spencer


Leydi Diana ya da bizim seslenmeyi tercih ettiğimiz adıyla Prenses Diana tüm zamanların hayatı en çok ilgi uyandıran isimlerinden birisi. Dönem medyasında sansasyon yaratan kıyafetleri ve ikonik saç kesimiyle ilham verdiği 90’lar 80’ler modası bir yana İngiliz kraliyet ailesi ile olan gergin ilişkisi ile de bir hayli ön plandaydı. Kraliyet ailesindeki hayatı zarif kişiliği ile pek çok film pek çok film ve kitaba konu olmuştu kendisi. Hatta The Crown dizisi bütün monark ailesini anlatmasına rağmen dizinin en heyecanla beklenen ve takip edilen kısımları kendisi hakkında olan kısımlardı.

Biz de bu yazımızda size kendisinin hayatından bir hafta sonunu bize sunacak olan Spencer filmini götermek istedik. Covid 19 salgını yüzünden vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin konusunu Leydi Diana’nın monark aile ile geçirdiği son Noel tatili oluşturuyor. Senaryo yazarlığını Peaky Blinders'la adından çokça söz ettirmiş Steven Knight yapıyor. Ancak tabii ki de bütün gözler Diana’yı canlandıracak kişinin üzerinde. Leydi Diana rolünde Alacakaranlık film serisinden tanıdığımız Kristen Stewart var. Akla gelen izlenimi Diana’nın utangaç görüntüsünden çok farklı olsa da filmden paylaşılan bu kare bize kendisinin oldukça iyi bir seçim olduğunu düşündürttü. Hatta fazlasıyla benzettiğimizi söyleyebiliriz. Kostüm tasarımlarını Little Women’la çok fazla övgü alan Jacqueline Durran’ın yaptığı film basına verilen tek karesinde kıyafetin harika bir replikasını yapıldığını göstererek beklentilerimizi yükseltti.

Biraz uzak bir hayal olsa da filmin bir Noel tatilinde geçmesi ve konusunu son zamanlarda hem The Crown dizisi hem de Henry- Meghan olayları sayesinde oldukça revaçta olan İngiliz Kraliyet Ailesinden alması Spencer’ı güzel bir kış filmi alternatifine dönüştürüyor.

Şimdiden iyi seyirler dileriz.



- Deniz Perker

Artık Herkes Müzik Yapabilecek!
Haberin Devamı

MicTic isimli şirket, herkesin müzik yapabilmesini sağlayacak türde bir ürün geçiştirdi.

'Tuhaf' Bir Fitzgerald Öyküsü
Haberin Devamı

İşte en kalp kırıcı nokta bu : Hildegard ve Benjam’in hiçbir anlamda beraber yaşlanamıyorlar ve hayatları bir an için kesişip sonra tamamen farklı yönlere gidiyor. Hiçbir ortak noktaları kalmıyor zam

Abba Geri Dönüyor!
Haberin Devamı

Abba Geri Dönüyor! Evet, evet bu sefer gerçekten geri dönüyor. Hayır yalan değil. Hayır şaka da değil. Hayır… Geri dönüyor diyorum size!