← TOBB ETÜ ANASAYFASI

RadtoETÜ

Türkiye'nin En Dinamik Radyo Kanalı

RadyoETÜ Haber

Pandemi’nin ilk “Yüz Yüze“ Konseri!

Ülkemizde ve dünyada 2020’nin ilk aylarından günümüze dek süren Korona virüsle mücadele adına kapanmalara ve kısıtlamalara maruz kalan tüm insanlık aşı ve diğer tüm önlemlerle birlikte yavaş yavaş rahatlama moduna girdi.

Pandemiden önce günlük hayatımızda yapabildiğimiz kalabalık arkadaş buluşmaları ve konserlere gitmek gibi birçok sosyal aktiviteden feragat ettik ve bir buçuk yıl boyunca her yaştan insan dışardaki özgür yaşama hasret kaldı. Virüs ile mücadeleyi geliştiren, ülkeler arası giriş çıkışları ileri görüşlülüğüyle birçok ülkeden önce yürürlüğe koyan Yeni Zelanda’da 2021 yılı Nisan ayının 24’ünde sosyal mesafesiz ve maske takma zorunluluğu olmadan Auckland kentindeki Eden Park Stadyumu’nda tam 50.000 kişilik açık hava konseri verildi. 2008 de kurulan ve hala aktif olan 5 üyeli bir Pop-Rock grubu olan “Six60” nin hayranları, bu tarihi konserden sonra yapılan röportajlarda “İnsanlar olarak bir araya gelip aynı şarkıları birlikte söyleyebilmek bizim için çok önemli, bir şeyin parçası olduğumuzu hissettiriyor” cümlelerini kurarak pandeminin bir an önce bitmesini umduklarını da belirttiler.
Müziğin evrensel bir dil olduğuna inanıyor ve Six60 grubunun büyük bir cesaret ve tutkuyla uzun süre sonra tekrar sahnelerde hayranlarıyla yüz yüze buluşmalarını dünyanın dört bir yanından göreceğimiz örneklere öncü olması diliyoruz… :)

~Sude Sangu ~

Gossip Girl Ekranlara Dönüyor!
Haberin Devamı

‘’Günaydın Yukarı Doğu Yakası sakinleri, Gossip Girl burada.’’

Friends Yine Zirvede
Haberin Devamı

Bir grup arkadaşın New York’taki yaşamlarını anlatan ve geçirdikleri sıcak günler, komik anlar ile seyircinin kalbine yerleşen bu dizi, 26 yıldır listelerden düşmüyor

Abba Geri Dönüyor!
Haberin Devamı

Abba Geri Dönüyor! Evet, evet bu sefer gerçekten geri dönüyor. Hayır yalan değil. Hayır şaka da değil. Hayır… Geri dönüyor diyorum size!