← TOBB ETÜ ANASAYFASI

RadtoETÜ

Türkiye'nin En Dinamik Radyo Kanalı

RadyoETÜ Haber

Hollywood Vampires Türkiye'ye Geliyor

Joe Perry, Alice Cooper ve Johnny Depp’in 2015 yılında, ölen rock sanatçılarının eserlerini onurlandırmak için kurduğu grup Hollywood Vampires’tan müjdeli bir haber aldık. Bu üç efsanevi kral, kendilerine has elektro gitarları ve saç stilleriyle (tabii bir de maskeleriyle) 2021’in Eylül ayında Türkiye’de konser vermeye hazırlanıyorlar. Aslında planları ülkemizi geçtiğimiz Eylül ayında ziyaret etmekti. Fakat ne kendilerini ne de hayranlarını riske atmak istemediler. Bu yüzden konserlerini tam 1 yıl sonraya ertelediler. Ve bu isabetli kararları nedeniyle birçok kişiye para biriktirip bilet alma fırsatı tanınmış oldu.

Nedendir bilinmez, Hollywood Vampires ülkemizde pek tanınan bir grup değil. Birine Joe Perry’nin adını söylerseniz “Ooooo Joe Perry, adamım!” der. Başka birine Alice Cooper ismini fısıldarsanız “Oooo bizim Alice!” der. Zaten Johnny Depp’in ilk hecesinden çığlıklar duyarsınız. Fakat tüm bu ün ve hayranlığa rağmen kimse (en azından benim bildiğim ve gördüğüm kadarıyla) Hollywoood Vampires’tan haberdar değil. Bu oldukça üzücü bir durum çünkü yaptıkları müzik ve birbirlerine uyan enerjileri sayesinde ortaya efsanevi bir şey çıkartıyorlar.
İstanbul LifePark’ta verecekleri konserin ardından herkesin Google’da isimlerini
aratacağından adım gibi eminim. Hatta kim bilir, belki Türkiye’ye gelmeyi
akıllarından hiç geçirmemiş diğer değerli sanatçılara ilham verirler.



Fatma Albayrak

Oscar Buna Hazır Mı?
Haberin Devamı

2019 yılında çıkan Parasite filmiyle ismini dünyanın dört bir yanına duyurmuş güler yüzlü yönetmen Bong Joon Ho, geçtiğimiz günlerde verdiği bir haberle sinemaseverleri heyecanlandırdı

Abba Geri Dönüyor!
Haberin Devamı

Abba Geri Dönüyor! Evet, evet bu sefer gerçekten geri dönüyor. Hayır yalan değil. Hayır şaka da değil. Hayır… Geri dönüyor diyorum size!

'Tuhaf' Bir Fitzgerald Öyküsü
Haberin Devamı

İşte en kalp kırıcı nokta bu : Hildegard ve Benjam’in hiçbir anlamda beraber yaşlanamıyorlar ve hayatları bir an için kesişip sonra tamamen farklı yönlere gidiyor. Hiçbir ortak noktaları kalmıyor zam