← TOBB ETÜ ANASAYFASI

RadtoETÜ

Türkiye'nin En Dinamik Radyo Kanalı

RadyoETÜ Haber

Yeni Addams Family'nin Tanıdık Yönetmeni

Gotik dünyanın karanlık prensi Tim Burton uzun zamandır ortalıkta görünmüyordu. En son 2019 yılında yönettiği, bir Disney filmi olan Dumbo ile gündemlerdeydi. Dürüst olmak gerekirse Dumbo güzel bir projeydi fakat heyecan verici değildi. Tim Burton’ı özleyen hayranları olarak daha radikal ve avangart şeyler görmek istiyorduk. Sanki yeterince... doymamıştık. Ve geçen bir yılın ardından sonunda kalplerimizin ritmini bozacak ve tırnaklarımızı yememize sebep olacak o dedikodu kulağımıza geldi.

Kesin olmayan bilgilere göre günümüz dünyasında geçecek ve Wednesday’in etrafında dönecek olan yeni Addams Family dizisinin yönetmen koltuğuna Tim Burton’ın oturması üzerine görüşmelere başlanmış.

Bir düşünsenize, henüz altı yaşındaki Timothy televizyonun karşısına geçmiş ayaklarını sallayarak Addams Family’nin ilk bölümünü seyrediyor. Belki aklınca bazı yerleri beğenmiyor, belki figürleri geliştirmek istiyor hatta kim bilir, diğer tüm genç erkekler gibi o da belki Wednesday’den hoşlanıyor. O an aklına, yıllar sonra homurdanıp duran dünyayı sarsan bir yönetmen olup yeni bir Addams Family dizisi yapacağı gelir miydi? Tim Burton’dan bahsediyoruz, tabii ki gelirdi!
Peki kadrosuna ne demeli? Tim Burton demek Johnny Depp demek değil mi? Hatta belki Eva Gardner, Danny DeVito! Bu şahane oyuncular da kendilerine bir yer bulacak mı acaba dizide? Yoksa Burton alışılmadık ve yeni bir yola mı girmeyi planlıyor?

Her ne olursa olsun, bir an önce olsun! Umarız Tim Burton Bey bizi çok bekletmez ve ailelerimizle televizyon önünde geçireceğimiz tatlı anları yakın zamanda elde ederiz. Onların çocukluğu ve bizim çocukluğumuz yan yana...


Fatma Albayrak

Van Gogh ve Yıldızlı Gece'si
Haberin Devamı

Sonsuzluğa adını yazdırmış bir isim ve onun fırçasından bir gece.

Okyanusun Kalbinden Gerçek Bir Hikaye
Haberin Devamı

Adrift,Tami Oldham Ashcraft’ın Pasifik Okyanusu’nda hayatta kalma mücadelesini anlattığı romanını konu alıyor.

Friends Yine Zirvede
Haberin Devamı

Bir grup arkadaşın New York’taki yaşamlarını anlatan ve geçirdikleri sıcak günler, komik anlar ile seyircinin kalbine yerleşen bu dizi, 26 yıldır listelerden düşmüyor