← TOBB ETÜ ANASAYFASI

RadtoETÜ

Türkiye'nin En Dinamik Radyo Kanalı

RadyoETÜ Haber

Friends Yine Zirvede

22 Eylül 1994’te ilk bölümü yayınlanan ve 6 Mayıs 2004’te final yapan Friends’in popülaritesi azalacak gibi değil. Bir grup arkadaşın New York’taki yaşamlarını anlatan ve geçirdikleri sıcak günler, komik anlar ile seyircinin kalbine yerleşen bu dizi, 26 yıldır listelerden düşmüyor. Tv Time’ın açıklamasına göre 2020’nin en çok izlenen dizisi yine Friends oldu. The Queen’s Gambit ve Emily in Paris gibi yeni yapımlar pek çok konuda ses getirse de eskinin tadı baskın geldi.
Aslında, 2020 yılı Friends ekibi için de oldukça dolu dolu geçmişti. Jennifer Aniston ile Matthew Perry’nin Instagram hesabı açması hayranlarını oldukça heyecanlandırmıştı. Ayrıca bu iki arkadaşın ilk gönderilerinin Friends’le alakası olması akıllara Reunion düşüncesini getirmişti. 22 Şubat 2020’de tüm ekip “It’s happening.” notuyla eski fotoğraflarını paylaşınca ve resmi açıklamalar yapılınca bu tutarsız gibi görünen dedikodu resmen onaylanmıştı.
Yeni proje çalışmaları için sık sık bir araya gelen ekip, paylaştıkları fotoğraflarla milyonlarca kişinin beğenesini ve takdirini kazandılar. Geçmişte Jennifer, Lisa ve Courteney sık sık buluşurken ve bir Whatsapp grupları olduğunu dahi dile getirirken erkeklerden ses çıkmamıştı. Önemli etkinliklerde yüzlerini görememiştik ve bu yüzden arkadaşların arasına bir soğukluk ya da mesafe girdiğini düşünmüştük. Özellikle Matthew Perry yaşadığı psikolojik dengesizlikler ve bağımlılık problemleri ile gündem olduktan sonra uzun süre ketumluğunu korumuştu. Hiç şüphesiz endişe içinde olan Friends hayranlarına 2020 yılı hediye gibi geldi (pandemi dönemini saymazsak tabii) ve sessiz Matthew bile sosyal medya hesaplarını Friends gönderileriyle doldurdu.
Bu sıcak dizideki dostluğun gerçekte de güçlü olduğunu bilmek bizi çok mutlu ediyor. Umarız Reunion hazırlıkları bir an önce tamamlanır da Ross, Rachel, Phoebe, Joey, Chandler ve Monica’nın bizden ayrı kaldıkları zamanı nasıl değerlendirdiklerini görebiliriz.

- Fatma Albayrak


2020’de en çok izlenen 10 dizi:
Friends
Lucifer
Grey’s Anatomy
La Casa De Papel
Modern Family
Brooklyn Nine Nine
The Office
One Piece
Sex Education
How I Met Your Mother



Fight Kulüp 2 Çıktı!
Haberin Devamı

Fight Kulüp 2'yi Sizler İçin Değerlendirdik!

Pandemi ve Tiyatro
Haberin Devamı

Pandemi ve Tiyatro. Sanat ve sanatçı yaşatılmalı. Tiyatroyu göz ardı etmemeli, sorunlarına gereken önemi göstermeliyiz.

Timur Selçuk bizlere veda etti.
Haberin Devamı

Bu hafta yayınladığımız top 10 listesinde 1 numaraya koyduğumuz Devlet Sanatçımız Timur Selçuk bizlere veda etti.