← TOBB ETÜ ANASAYFASI

RadtoETÜ

Türkiye'nin En Dinamik Radyo Kanalı

RadyoETÜ Haber

Altın Portakal Film Festivali’nde Ödüller Sahipleriyle Buluştu!


1964’te başladığı yolculuğuyla Türkiye’nin en köklü film festivali kabul edilen Antalya Altın Portakal Film Festivali, gösterimler ve röportajlarla dolu altı günün ardından ödüllerini sahiplerine teslim ettiği görkemli bir geceyle son buldu.

En İyi Kadın Oyuncu ödülü ‘’Çatlak’’ filminde rol alan Tuğçe Yolcu, Süreyya Kilimci, Elif Ürse, Gülçin Kültür Şahin ve Canan Atalay arasında paylaştırıldı. En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde ise, Venüs heykelciğini evine götüren isim ‘’Gelincik’’ filmindeki performansıyla Ahmet Mümtaz Taylan oldu.

En İyi Yönetmen ödülünü alan Azra Deniz Okyay’ın ilk uzun metraj çalışması ‘’Hayaletler’’, En İyi Film ödülü dahil 5 ödül alarak geceye damgasını vurdu. Okyay, kabul konuşmasında festivale, ‘’Hayaletler’’ ekibine, ‘’detayları görmesini sağlayan’’ annesine ve kadınların önündeki engelleri kaldıran herkese teşekkür etti.

Koronavirüs salgını nedeniyle çok az kişinin katılımına izin verileceği açıklanan gecede, katılımcı sayısı dışında az ve neredeyse yetersiz önlem alınmış olması sağlık uzmanlarının tepkisini çekti.

Enes Hocaoğulları

Yeni Addams Family'nin Tanıdık Yönetmeni
Haberin Devamı

Gotik dünyanın karanlık prensi Tim Burton yeni projesiyle geri dönüyor.

Kütüphaneler, Kütüphanelerimiz!
Haberin Devamı

Gün geçmiyor ki kültür çiçekleri açan canımız ülkemizde edebiyata, sanata dair güzel haberler almayalım.