Radyo ETÜ-Garaj Ortaklığı İle LevelUp'17 Karşınızda!!

TOBB ETÜ TTO (Teknoloji Transfer Ofisi) ve Radyo ETÜ olarak düzenlediğimiz ve gelenekselleştirmeyi planladığımız LevelUp’17 etkinliğimizde, 2017’de Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan katılımcılara, diğer Üniversitelerden davet ettiğimiz TTO’lar ile dolu dolu ve eşsiz 2 gün yaşatmaya hazırlanıyoruz.

Levelup’17 katılımcıları, 2 gün boyunca uzman, girişimci kişilerin deneyimlerini ve bilgilerini paylaşacağı oturumları dinleme ve bu isimlerle bire bir tanışarak bilgi alışverişi yapma fırsatını bulacaklar.

Ayrıca, katılımcılarımız Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi’nin desteği ile GARAJ’da faaliyet gösteren ekiplerin üzerinde çalıştığı ve etkinlik kapsamında sergileyeceği birbirinden farklı ve yaratıcı projelerini inceleme imkanına erişeceklerdir.

• ETKİNLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ 01 Haziran 2017, 10:30
  • ETKİNLİK BİTİŞ TARİHİ 02 Haziran 2017, 18:30